2011. március 3., csütörtök

Mi várható az idén? Rejtélyes kombinációk

Fiúk lehet választani, hogy milyen frizurával lehet elkápráztatni a kiszemelteket 2011-ben!


Már a válogatásból is látszik, hogy régi-új fazonok köszönnek vissza. Akkor most a piperek mellékvonalon retroszexuáliskodhatnak?
A dús mellkasszőr (de alatta gondosan karbantartott izmok) és a csinos bajusz belefér? Vagy egyenesen tetszetős? Továbbá hogyan került elő a zsebfésűvel elválasztott, totál biztosan lelapogatott fényes frizura?
A lapogatott klasszikus - kisebb netes kutatásom alapján - azért is lehet újra népszerű, mert a Mad Men tv sorozat (magyarul Reklámőrültek) főszereplője Don Draper, a hatvanas években New Yorkban dolgozó jóképű reklámszakember  kérem, ilyen hajjal csábítja hölgy nézők tömegét a képernyőről . Ha valaki ilyet szeretne, kérje a fodrásznál a „Don Draper konzervatív fazont”. Ez a tipikus üzletember hersztálj.


Egy kis segítség azoknak, akik egyből szeretnék befésülni a frizurát.


A 2011-es Don Draper mixet nem tudom hovatenni. Egy húszéves fiú (igen lapos) feszülős alsóban lefésült hajjal mélyen a szemedbe néz...a strandon biztosan nevetgélnék percekig egy ilyen jelenség után, aztán megkérném, hogy csináljon valamit a hajával nagyon gyorsan.

Azt hiszem kisebb kavarodás lesz nemsokára a férfitípusok körében, nehéz lesz eldönteni, hogy ki hova is tartozik. Ebben csak megerősített az FCUK idei katalógusában pózoló csodaszép férfi. Nem is tudom, hogy az igéző szemek, a deltás váll, a magabiztos testtartás vagy az ápolt haj ragadta meg leginkább a figyelmem.

Úgy tűnik a 2011-es év minden női igényt ki fog elégíteni, csak győzzünk válogatni!

1 megjegyzés:

  1. Névtelen3/03/2011

    Na jó, ha választani kell a lenyalt hajú alsónadrágos és a sorozatgyilkos-küllemű hippi között, ezerszer is az utolsót választom!!! Csak azért, mert ránézésre jóval intelligensebb :) Egyébként nekem személy szerint nagyon bejön az intellektuál típus, vagyis, rapist glasses, borosta, neadjisten szakáll, kócos haj, nemtörődöm öltözködés... Talán azért, mert úgy gondolom, és ez nyilván diszkrimináció, hogy aki túl sokat törődik a külsejével, azért teszi, mert nincs mit csinálnia a belsőjével... Plusz vannak fiúk, akiknek csak iszonyú jól áll a leszarom stílus, és kész :)

    VálaszTörlés