2011. március 13., vasárnap

Plasztika 1 MOOBS


 A férfi mellplasztikát 2 cikkben szeretném megosztani veletek, mert nem mindegy, hogy valaki kisebbíteni szeretné vagy nagyobbítani.
Világszerte, így hazánkban is a kisebbítés az elterjedtebb. Ezzel foglalkoznék első körben.


De miről is van szó pontosan?
Férfiakon megjelenő nőiesen megnagyobbodott emlő. MOOBS.
A kifejezést először 2004-ben használta hasábjain egy angliai napilap, amely nagyon találóan a man boobs összemosásával keletkezett. Szakszóval gynecomastia, de ez kevésbé vicces.
Ám, ha belegondolunk, az érintett férfiak biztos nem nevetnek jókat, amikor rossz poénokkal bombázzák őket, vagy legalábbis megpróbálnak nem foglalkozni vele.
Tények: A férfiak közel 50 %-át érinti manapság az emlők megnagyobbodása. A férfi emlő megnagyobbodást okozhatják pubertás kori hormonváltozások is, melyek a serdülő fiúk 40 százalékát érinthetik. Bizonyos gyógykezelések és gyógyszerek mellékhatásaként is jelentkezhet a férfi mirigyállomány megnagyobbodása. A legtöbb esetben az ösztrogén a felelős ezért a tünetért, mindamellett más gyógyszerek is okozhatják.
Az ilyen problémával küzdő férfiak gyakran kerülik azokat a helyzeteket, ahol felfedhetik előnytelen külsejüket, mivel nem létezik olyan tornagyakorlat vagy diéta, amely ezt a problémát megoldaná.
Erre nyújt megoldást a férfi mellplasztika, amelyet már minden plasztikai sebész elvállal. Angliában 2008-ban 323 ilyen beavatkozást végeztek, 44 %-kal többet, mint 2007-ben és ez a szám azóta is folyamatosan emelkedik.
Néhány kép annak, aki nem tudja miről meséltem eddig. (A képekre kattintva nagyítva is megjelennek).

Leleményes kereskedők termékei:
  
És egy kis tanulmány, hogy tudjuk beazonosítani, mivel is van dolgunk, előre is bocsánat érte:)

 (perky=csintalan; lopsider=aránytalan, féloldalra dőlő; wooly mammaries=gyapjas emlők; freckle=pötty)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése